Důležité informace k dovolené

Jak bude probíhat vyřizování objednávek v průběhu dovolené?

Všechny uhrazené objednávky do neděle 17.9.2023 (včetně) vyřídíme ještě před dovolenou, tj. odesláním objednávky do středy 20.9.2023.
 
Objednávky přijaté a uhrazené od 18.9.2023 budeme průběžně vyřizovat až po ukončení dovolené od 28.9.2023. Vzhledem k množství objednávek v závislosti na týdenní odstávce výroby, nám může odeslání po dovolené zabrat více času, než je u nás obvyklé (do 3 pracovních dnů). Věříme, že vše zvládneme ušít, vyrobit a odeslat do konce prvního říjnového týdne. Každý zákazník bude v případě delšího zpoždění řádně informován. 
 
Objednávkou v době dovolené souhlasíte s opožděným doručením. V případě, že o provedenou objednávku nebudete mít zájem z důvodu časové prodlevy, prosím, napište nám na info@barico.cz a objednávku vám stornujeme. 
 

Co nového chystáme?

Nebudeme se pouze válet u vody a odpočívat. Na všechny naše novinky potřebujeme dostatek místa, už se opět nemáme kam hnout, a proto se postupně stěhujeme do většího. Stěhování spojujeme do dovolené, aby odstávka výroby měla na všechny zákazníky co nejmenší dopad. Náš nový prostor skrývá jedno velké oznámení, které vám v průběhu podzimu představíme. Máte se na co těšit!
 
Z tohoto důvodu je do odvolání přerušen osobní odběr objednávek.
 
Během stěhování a dovolené nebudeme mít dostatek času na rychlé vyřizování dotazů, tel. hovorů, případných reklamací a vratek. Prosím, mějte s námi trpělivost, budeme se snažit vše vyřídit co nejdříve to bude možné. Děkujeme za pochopení!
Zpět do obchodu