Vážení zákazníci, vzhledem k vysokého počtu objednávek může dojít ke zpoždění odeslání vaší objednávky o 1-3 pracovní dny. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 257 hodnocení
5
257x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora Jana Pantůčková | 31.1.2023
Jsem spokojená!!! Výrobci nemohu nic vytknout! Jednání bylo též velmi dobré a ochotné! S výrobky jsem spokojená, splňují to co jsem od nich chtěla!!! Nejvíce mě nadchlo přepínací vodítko které hojně využívám, největší radost mám že je opravdu lehounké ale zároveň silné a nezařezává se do rukou! Pokud někdy v budoucnu budete vyrábět i postroje třeba i pro tah velmi ráda si zakoupím. To stejné i psí známky na obojek atd.
PC Avatar autora Petra Ch | 30.1.2023
Obojek je krásný a poctivě vyrobený. Velká spokojenost
B Avatar autora Blanka | 28.1.2023
Moc spokojená je to super materiál a provedení ❤️jak obojek tak vodítka
Avatar autora Denisa Žižkova | 26.1.2023
Velmi Mendy je v obojku a vodítku překrásná ❤️❤️ještě jednou děkujeme
JP Avatar autora Jarmila Peňázová | 23.1.2023
Spokojenost. Vodítko i obojek jsou super. Doporučuji
A Avatar autora Anna | 23.1.2023
Obojek s vodítkem jsou velmi kvalitní. Pejsek spokojený rozhodně si objednáme další. ❤️❤️
RL Avatar autora Radka Lososová | 22.1.2023
Super
BK Avatar autora Bohumila Konvičná | 22.1.2023
Jsem velmi spokojená, vodítko je z příjemného materiálu, který se nezařezává do ruky
JF Avatar autora Jana Fialová | 21.1.2023
Avatar autora Eva Čapliarová | 21.1.2023
AR Avatar autora Adriana Rottová | 21.1.2023
Z objednávky jsme nadšení. Krásné a praktické provedení, bleskové odeslání a třešničkou na dortu je to, jak je zboží zabaleno.
Avatar autora Karolína Šišková | 20.1.2023
S objednávkou jsme naprosto spokojeni máme obojek a přepínací vodítko. Objednávka byla během pár dní u nás a dělá nám jen radost. Materiál je moc příjemný a přepínací vodítko je velice praktické. Můžeme určitě jen doporučit. :)
K Avatar autora Kateřina | 18.1.2023
MM Avatar autora Marcela Matějková | 16.1.2023
Přepínací vodítko je super, pevné, odolné a hlavně praktické.
DH Avatar autora Dana Haberzettlá | 16.1.2023
Obojek našemu Archiemu velmi sluší. Vypadá kvalitně a zatím vydržel i jeho neúnosné tahání.
M Avatar autora Mája | 16.1.2023
Mám vaše přepínací vodítko a jsem velmi spokojená. Moje tří letá fenka z počátku procházky dost tahá, takže procházky byly šílené, ale s tímhle vodítkem je to daleko lepší a užíváme si to obě, nikde se nezařezává a je příjemné v ruce. Takže veliká spokojenost
VS Avatar autora Veronika Studničková | 16.1.2023
Náš Diego je velice spokojený! Obojek vypadá pevně, tak snad vydrží i našeho divocha. Zatím jsme spokojeni!
RR Avatar autora Renáta Rojková | 15.1.2023
Naprostá spokojenost
Avatar autora Miroslav Šťáva | 13.1.2023
Z Avatar autora Zuzana | 12.1.2023
K obchodu jako takovému výhrady nemám,ale....před nedávnem jsem tu kupovala tyrkysový obojek a přepínací vodítko v téže barvě a odeslala kladné hodnocení,jelikož opravdu vypadají úžasně,ale to jen do doby než se zašpiní. A to nemluvím o deštivém počasí,co je tam teď. Vyrazili jsme v něm ve sněhu a i přes to,že se jedná o běžné znečištění,nejde vyprat. Takže je pořád zašlý. Cena není úplně nízká,tak bych čekala víc. No,každopádně,pokud bych kupovala nyní,tak jedině černý nebo prostě tmavý....
Nahoru
257 položek celkem