Nový ceník

Milí zákazníci, pejskaři a kamarádi, rádi bychom vás informovali o změnách v našem ceníku.

Jsme si vědomi, že zdražování je velmi nepopulární změna, ale jak jistě sami víte, za poslední rok dochází dlouhodobě k růstu všech cen a to zahrnuje i naše náklady. Zvýšení se projevilo nejen v našich provozních nákladech (energie, pronájem skladu, služby, atd...), ale také v cenách za materiál a komponenty, které jsme nuceni promítnout i do našich cen. 

Během loňského roku jsme obměnili všechny spony (plastové i kovové) za dražší a kvalitnější. Pořídili jsme nové stroje a spousty dalších vylepšení. Díky všem těmto faktorům se nám vyšplhala výrobní cena produktů až na trojnásobek původní ceny. A asi není potřeba dodávat, jak stouply ceny lidských zdrojů, to pociťuje každý z nás v osobní životě. 

Navýšení cen jsme stanovili úměrně vůči rostoucím nákladům, které nám umožní zachovat naši vizi se zaměřením na precizní zpracování a kvalitu produktů za stále dostupnou cenu. Taktéž nám zvýšení cen pomůže se nadále rozvíjet a investovat do spousty dalších novinek, které určitě oceníte. 

Jsme fér, a proto vám změnu oznamujeme dopředu. Pokud stále váháte nad novým obojkem nebo vodítkem, do konce ledna máte poslední možnost nakoupit za staré ceny! Nový ceník vyjde v platnost ve středu 1.2.2023. 

Děkujeme vám za obrovskou přízeň a důvěru, kterou ve vás máme a doufáme, že úpravu ceníku pochopíte. 

S pozdravem Verča a Honza z BARICO. 

Zpět do obchodu