Jak funguje přepínací vodítko?

Ještě jste se nesetkali s přepínacím vodítkem, nebo zjišťujete proč byste si ho měli pořídit? Vše důležité jsme pro vás shrnuli do tohoto článku.

Jak funguje přepínací vodítko? 

Přepínací vodítko má po své délce rozmístěné kovové kroužky, na které lze připnout karabinu. Na rozdíl od běžného vodítka, má karabiny na obou koncích. Jednu karabinu připnete k obojku vašeho pejska a druhou do některého z kroužků. Jednoduše si tak měníte délku vodítka dle aktuální potřeby.

Naše přepínací vodítka BARICO můžete přepínat mezi délky cca 250 cm, 220 cm a 140 cm.

přepinací vodítko blog 1 

Připnutí přes rameno

Karabinu připnete do kroužku, čímž vytvoříte smyčku, kterou přehodíte přes rameno podobně jako brašnu. Vznikne vám vodítko, které nemusíte držet rukou. Ideální na procházky s kočárkem, běhání nebo delší túry, kde pejska nechcete pouštět na volno. Naše přepínací vodítko se skládá ze tří částí spojené kovovými kroužky, kdy hlavní vodící část měří 150 cm, díky tomu i po připnutí přes rameno si zachová obvyklou délku běžného vodítka.přepínací vodítko

blog přepínací vodítko

Vodění dvou psů

Oba konce lze připnout k obojkům a jednoduše si tak vytvořit vodítko pro dva pejsky. Není potřeba žádná rozdvojka nebo více vodítek. Hlídaní a venčení dalšího pejska vás už nepřekvapí. 

 

Přepínací vodítko je jednoduchý, ale velmi praktický doplněk, který by neměl chybět ve výbavě každého pejskaře. Mrkněte na naší nabídku zde. Vodítka vám taky rádi ušijeme a upravíme na míru vašim potřebám. 

 

ZOBRAZIT NAŠE VODÍTKA

Zpět do obchodu